Servis: 041 786 583

Zaledenitev drsališč in skakalnic

Že več kot 15 let uresničujemo želje kupcev po postavitvi raznovrstnih lednih površin. Razpolagamo z vrhunsko opremo in strokovnjaki, ki pripravijo ledeno površino po želji naročnika. 

 


Svetovno prvenstvo Stožice 2012


Hlajenje skakalnic

Smo največje slovensko podjetje za izposojo in prodajo drsališč in imamo razvejano prodajno mrežo tudi v sosednjih državah. Nudimo celovito ponudbo in izvedbo na ključ tako rekreacijskih drsališč kot tudi največjih hokej drsališč za svetovna prvenstva. Ponudba zajema dobavo in montažo drsališča, šotora, hišo za izposojo drsalk, drsalke, vzdrževanje ledu, organizacijo osebja za nadzor in animacije, otvoritvene slovesnosti in predstave na ledu.

Prav tako nudimo celovito rešitev, v zadnjih letih zelo razširjenega, hlajenja smučarskih skakalnic. Danes skoraj ni več sodobne skakalnice, ki dodatnega hlajenja nebi imela. Tako se zaščiti površino snega na zaletni stezi skakalnice in omogoči enake pogoje tekmovalcem.

Mobilna drsališča

Mobilno drsališče temelji na EPDM hladilni preprogi, ki je povezana z glavnim kolektorjem in je osnova za pripravo ledne površine. Mešanica glikola in vode se v hladilnem agregatu hladi na temperaturo do -10°C in tako ohlajena s pomočjo obtočne črpalke kroži skozi cevno preprogo, ohlaja njeno površino in ustvarja ustrezne pogoje za pripravo drsališča.


Celovita ponudba mobilnih drsališč


Drsališče v Albaniji

Imamo generalno zastopstvo za podjetje AST, ki je vodilni evropski prodajalec drsališč. V sodelovanju z njim vsako leto postavimo več kot dvajset drsališč pri nas in v tujini.

Projekti


Servis

Brezhibno delujoča naprava je pogoj za uspešno opravljanje vaše dejavnosti
več o servisu >>Produkcija: 2digital spletne rešitve © 2014 - Kota d.o.o. Petrovče Slovenija