Servis: 041 786 583

Podjetje

Usmerimo energijo

Osnovno poslanstvo podjetja KOTA d.o.o. Petrovče je izvajanje celostnih rešitev – od ideje do izvedbe na področju energetike. Poudarek dajemo oblikovanju sodobnih, ekonomsko učinkovitim in okolju prijaznim rešitvam na področju hlajenja, ogrevanja, klimatizacije in prezračevanja v industriji.

Rešitve, ki jih ponujamo, so popolnoma prilagojene Vašim željam. Z našo ekipo usposobljenih strokovnjakov Vam zagotavljamo uspeh, in sicer od začetne ideje do končne izvedbe. 

Sedež podjetja je v Petrovčah 237, 3301 Petrovče. Na tej lokaciji se nahajajo tako poslovni prostori kot tudi proizvodni prostori, kjer izdelujemo specialne naprave in opravljamo pripravljalna dela za montažo in servisno dejavnost. Imamo več kot 30 zaposlenih. Z lastnimi kadri ter stalnimi kooperanti pokrivamo področje tehnologij, strojnih in elektro instalacij, procesnega vodenja in servisiranja.

 

Zgodovina

Dolgoletna tradicija uspešne obrti "GREŠAK" sega vse do leta 1969, ko smo pričeli z našo dejavnostjo. Leta 1989 je g. Pavle Grešak ustanovil sedanje podjetje Kota d.o.o. Petrovče, čigar vodstvo je kasneje prevzel njegov sin Miha Grešak. Danes sodi podjetje Kota d.o.o. med uspešnejša podjetja na področju hladilnih sistemov v industrijskih procesih v Sloveniji. Poslujemo tako v Sloveniji, kot tudi v tujini, in sicer v Nemčiji, Avstriji, Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, na Madžarskem, Hrvaškem in drugod.

 

Vizija podjetja

V naši viziji si ne prizadevamo zgolj za rast poslovnih aktivnosti. Želimo, da raste tudi raven naših storitev, predvsem kvaliteta ekoloških projektov. Rešitve, ki Vam jim ponujamo v podjetju Kota d.o.o. Petrovče, so okolju prijazne in z vidika porabe energije - racionalne rešitve. S tem, ko zmanjšujemo porabo primarnih virov energije, zmanjšujemo onesnaževanje okolja.

Skupaj z našimi partnerji smo trdno prepričani, da so investicije v zaščito okolja ekonomsko upravičene. Sodobni tehnološki pristopi in tradicija so tisto, kar našemu podjetju že vrsto let zasluženo prinaša poseben položaj na domačem in tujem tržišču ponudbe hladilnih sistemov in industrijskih procesov. Enako bi lahko trdili tudi za področje hladilnic, hladilnih agregatov, toplotnih črpalk in izrabe odpadne energije.


Servis

Brezhibno delujoča naprava je pogoj za uspešno opravljanje vaše dejavnosti
več o servisu >>Produkcija: 2digital spletne rešitve © 2014 - Kota d.o.o. Petrovče Slovenija