Servis: 041 786 583

Hladilni agregati

Nudimo lastne hladilne agregate in agregate priznanih proizvajalcev hladilne opreme za hlajenje v hladilnicah, trgovskih objektih, v raznih tehnoloških procesih ali za potrebe klimatizacije.

Z individualnimi rešitvami po meri zagotavljamo izbor ekonomsko in ekološko učinkovitih hladilnih agregatov. Velik poudarek dajemo hlajenju z naravnimi hladilnimi mediji (R717, R744, propan). Za hladilne agregate nudimo servis ter vse potrebne rezervne dele. Vsi agregati so opremljeni z najsodobnejšo avtomatiko, ki je povezana s centralnim nadzornim sistemom in internetno komunikacijo.

Izposoja hladilnih agregatov

Kadar se hladilni agregat uporablja samo nekaj tednov na leto, je smiselna njegova izposoja.
Agregati so primerni za:
• hlajenje tekočin v industriji,
• uporabo v vinskih kleteh,
• mobilna drsališča,
• hlajenje skladišč.
Pokličite nas - z veseljem bomo ponudili najustreznejšo rešitev za Vaše potrebe!


Nudimo vam izposojo hladilnih agregatov za hlajenje tekočin. Redno jih uporabljamo za pripravo ledu na drsališčih ter tudi za hlajenje ali klimatizacijo. Skupaj s poslovnim partnerjem iz tujine lahko zagotovimo različne izvedbe in moči hlajenja. Nekaj modelov je stalno na zalogi. Nudimo Vam celovito rešitev, saj vam izposojen agregat dostavimo, postavimo, zaženemo in tudi servisiramo. Strokoven servis in zagon agregatov zagotavlja kvalitetno in brezhibno delovanje, ki je v zadovoljstvo naročniku. 

Projekti


Servis

Brezhibno delujoča naprava je pogoj za uspešno opravljanje vaše dejavnosti
več o servisu >>Produkcija: Sloway spletne rešitve © 2014 - Kota d.o.o. Petrovče Slovenija