Servis: 041 786 583

Hladilno postrojenje za ŽITO d.d.

Hladilno postrojenje moči 145 kW

Projekt je bil eden najzahtevnejših projektov podjetja Kota d.o.o. Petrovče v letu 2012 in to predvsem z vidika fizičnih in prostorskih omejitev. Gre za hladilno postrojenje moči 145 kW in izhodne temperature medija -42 °C. 

Zahteva naročnika, podjetja Žito d.d. je bila, da se celotna oprema montira na zunanji strani skladišča dobesedno na pločniku. To je predstavljalo velik izziv naši projektantski ekipi, kar je razvidno tudi iz fotografij. Ekipa podjetja Kota d.o.o. Petrovče je še enkrat uspešno pretvorila zastavljeno nalogo v uspešno izvedbo ob upoštevanju vseh predlogov investitorja.

Projekt je uspešno prestal preizkusni zagon in testiranje. Uporaba hladiva NH3 ne predstavlja samo velik prihranek energije v primerjavi z običajnim freonskim sistemom, ampak prinaša še celo vrsto prednosti, ki jih ima NH3 kot naravni plin. Ustrezni nadzorni sistem in daljinsko vodenje alarmnih funkcij pa zagotavljajo tudi vse zahtevne evropske standarde na tem področju.

Servis

Brezhibno delujoča naprava je pogoj za uspešno opravljanje vaše dejavnosti. Za nemoteno delovanje naprave s svojo strokovnostjo, zanesljivostjo in odzivnostjo poskrbi naš servis.
več o servisu >>

Produkcija: 2digital spletne rešitve © 2014 - Kota d.o.o. Petrovče Slovenija